Publicat: 12 Iunie, 2020 - 13:32
Share

Hotelcon, unul dintre angrosiștii importanți ai turismului global, este alături de hotelierii din România prin ajustarea costurilor de distribuție pe canale de profil a contentului și se implică activ în îmbunătățirea produsului din sistem prin integrarea cât mai multor parteneri.
Hotelcon a lansat, recent, un nou system - new.hotelcon.travel în parteneriat cu OLYMPIA VIAGGI, touroperator important din Italia – care se adresează doar structurilor de cazare din România, de orice dimensiune, pentru a veni în sprijinul lor, fie acestea hoteluri, hosteluri, vile, pensiuni sau apartamente în regim hotelier. Nu există un număr minim de camere care pot fi integrate în acest sistem.
Hotelcon oferă, la ora actuală, serviciile de marketing structurilor de cazare fără costuri. Există două tipuri de integrări: dinamică (cu channel manager) și statică (pentru structurile de cazare mici).
”Poate că agențiile de turism sunt refractare uneori să lucreze cu anumite locații. Acest sistem reprezintă un liant care va facilita accesul la produsele hoteliere. Toate unitățile integrate în sistemul nostru sunt acreditate și oferim suport în limba română (poze urcate în sistem, poze reale, plăți cu cardul sau transferuri bancare cu plata garantată)”, precizează Gabriela Florea, manager Hotelcon.

Noul sistem se adresează în primul rând agențiilor de turism dar indirect și turiștilor, care vor fi mult mai mulțumiți de ofertele și opțiunile hoteliere. new.hotelcon.travel are deschidere internațională, întrucât prin integrarea cu Hotelcon structurile de cazare vor fi incluse automat în încă 3 sisteme de rezervări la nivel european. Acest sistem va beneficia, prin rețeaua globală Hotelcon, de o distribuție în mai multe sisteme de rezervări din toată lumea și din România. Hotelierii vor beneficia de promovare gratuită în cadrul webinariilor HOTELCON organizate pentru agențiile de turism, unde vor putea avea speakeri care își vor prezenta locațiile și, cu această ocazie, vor putea comunica mult mai bine cu agențiile de turism.
 HOTELCON va organiza în primul rând, pe 25 iunie, o conferință la nivel național unde va invita hotelurile care doresc să aibă acces la acest sistem să participe și să afle detaliile cu privire la integrare, procesul durând maxim 7 zile. Se va organiza apoi câte un webinar pe săptămână începând cu 1 iulie, unde HOTELCON va invita hotelierii să-și prezinte locațiile în calitate de speakeri. Agențiile de turism vor avea astfel acces la locațiile lor și la facilitățile pe care le oferă.

”Interesul hotelierilor este crescut în această perioadă mai ales că oferim distribuție și integrare gratuită, marketing în sistem și acces la peste 800 de agenții active din România ce le pot genera rezervări prin intermediul HOTELCON. Mai mult decât atât, este foarte importantă comunicarea hotelierilor cu privire la măsurile luate post COVID și la buna desfășurare a cazărilor în perioada următoare. Faptul că suntem un sistem cu tradiție în România ne recomandă și ca buni platnici, ca un partener de încredere, ceea ce hotelierii au nevoie astfel încât să se asigure că rezervările lor sunt achitate la timp”, subliniază Gabriela Florea.

Consultanții HOTELCON sunt de părere că hotelurile din România au nevoie de o viziune mai amplă asupra desfășurării turismului, implicit să se automatizeze mai mult și să își lărgească aria de distribuție, astfel încât agențiile din întreaga țară să aibă acces la produsul lor într-un mod cât mai simplu și mai transparent. Acest lucru este oferit acum de sistemul de rezervări HOTELCON în parteneriat cu OLYMPIA VIAGGI. HOTELCON dorește să susțină industria hotelieră și să se implice activ în promovarea spațiilor de cazare din România indiferent de dimensiunea lor. Turiștii iubesc România și vor fi cu atât mai fascinați de locațiile incluse în sistemul HOTELCON, cu cât vor avea acces mai rapid la produsul lor prin intermediul agențiilor partenere HOTELCON.
HOTELCON are peste 250.000 de structuri de cazare în sistem, de la pensiuni până la hoteluri de 5 stele din peste 230 de țări. Prin confirmări instantanee la hotel, partenerii locali economisesc timp și bani atunci când aleg rețeaua Hotelcon, simplă și ușor accesibilă.
Hotelcon este membru al unui grup mare de companii precum și un mare angrosist în turismul global. Misiunea grupului este de a construi relații de afaceri puternice și de lungă durată cu clienții și furnizorii din întreaga lume, pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate și tarife competitive pentru produsele pe care le oferă, îmbunătățind în același timp rezultatul final, care este rentabilitatea pentru clienții, oferindu-le avantajul concurenței.
O mulțime de agenții de turism rezervă hoteluri la nivel mondial cu tarifele de recepție și adaugă comisioane implicate de taxele de transfer bancar atunci când trimit banii pentru plata hotelurilor. De asemenea, de multe ori agențiile de turism își fac griji pentru ca un client să fie confirmat și să ajungă în sfârșit la destinația sa știind dacă rezervarea este valabilă sau exactă. Acum toate aceste probleme pot fi rezolvate prin simpla alegere a HOTELCON ca furnizor al platformei de rezervare. Cu un singur apel telefonic local, toți partenerii Hotelcon, peste 900, își pot elimina toate problemele, asigurându-și prețurile imbatabile pe piață.
Tarifele Hotelcon FIT sunt de la 15% la 50% sub tarifele oficiale de recepție. Acest aspect oferă agențiilor de turism flexibilitate pentru a obține profituri mai mari din economii, respectiv mulțumind clienții. În trecut, toată lumea trebuia să facă față cheltuielilor cu transferurile bancare în valută străină, grăbindu-se să transfere banii înainte ca turistul să ajungă la hotel, plus că la acestea se adăugau costurile pentru apeluri telefonice și faxuri internaționale. Cel mai mare avantaj pentru toți clienții Hotelcon - neutralitatea - este recunoscut în rândul tuturor partenerilor.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: