31 iulie 2021

Se modifică timpii de semaforizare în intersecţia de la Dacia

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Atenţie, şoferi! De mâine se modifică timpii de semaforizare în intersecţia de la Dacia

Semafoarele de la intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu vor fi resincronizate. De mâine, va fi introdusă o nouă diagramă de funcţionare a programului de semaforizare.

Mai exact, pe bulevardul Tomis pe direcţia dinspre strada Soveja, timpul alocat culorii verde a semaforului va porni cu opt secunde întârziere faţă de timpul alocat culorii verde pe direcţia dinspre strada Poporului.

În prezent, culoarea verde a semaforului porneşte concomitent pe aceste două direcţii, iar decizia a fost adoptată pentru a le permite conducătorilor auto să vireze la stânga de pe bulevardul Tomis pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu spre direcţia Casei de Cultură, fără a forţa semaforul sau a bloca intersecţia.

Aplicarea acestei măsuri va asigura fluidizarea traficului rutier din această zonă şi va contribui la creşterea siguranţei participanţilor la trafic.

Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.