Publicat: 19 Noiembrie, 2017 - 15:16

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) informează studenții și absolvenții români care au studiat în străinătate în anul universitar 2016-2017 că termenul-limită de înscriere pentru 'Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate' se prelungește până la data de 1 decembrie 2017, ora 23.59 EET (ora României).

În cele 15 zile rămase, studenții români cu rezultate excepționale în străinătate se pot înscrie în concurs prin trimiterea unui email la adresa studentulanului@lsrs.ro. De asemenea, LSRS oferă tuturor celor care cunosc studenți cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoașterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe http://bit.ly/FormularRecomandare

Candidații pentru categoria 'Studentul Român Erasmus al Anului' vor fi nevoiți să descarce, completeze și atașeze formularul de candidatură 'Call for Applications Erasmus' (se va descărca de pe http://gala.lsrs.ro/concurs/). Pentru informații suplimentare legate de Concurs cei interesați sunt rugați să trimită un email la adresa studentulanului@lsrs.ro

Înmânarea premiilor va avea loc în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment ce se va desfășura în data de 4 ianuarie 2018 la Palatul Parlamentului. Toți cei interesați să ia parte la această seară de Gală sunt invitați să își rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere disponibil pe http://gala.lsrs.ro/concurs/

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Cea de-a noua ediție a Galei Studenților Români din Străinătate marchează în același timp aniversarea a nouă ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studenților români din străinătate un cadru de dialog și recunoaștere prin susținerea intereselor acestora și promovarea meritelor lor în societatea românească actuală. LSRS încurajează păstrarea legăturii cu România și promovarea unei imagini pozitive a țării noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelență și profesionalism.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați http://gala.lsrs.ro

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenților și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acțiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul și solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale, civice și culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă.