20 septembrie 2021

Se reabilitează carosabilul pe mai multe străzi din municipiul Constanţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pe străzile Dunării, Frigului şi Aurora din cartierul Abator continuă procesul de reabilitare a infrastructurii rutiere, după ce au fost finalizate lucrările de decopertare a carosabilului. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnarea asfaltului, traficul rutier fiind restricţionat total, până la ora 15:30. Lucrările vor continua toată săptămâna, cu restricţii totale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.

De asemenea, în această săptămână, se decapează asfaltul existent pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între strada Ţepeş Vodă şi strada Maior Gheorghe Murea. Intervenţiile se vor desfăşura cu restricţii parţiale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.