2 decembrie 2021

Se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din oraş Municipiul Constanţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, continuă programul de modernizare a tramei stradale din cartierele oraşului. Astăzi şi mâine, au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe aleile Cameliei şi Pictor Nicolae Tonitza din zona Dacia, traficul rutier fiind restricţionat total, în intervalul orar 07:30-15:30.

În cartierul Abator, au fost demarate lucrările de recondiţionare a carosabilului pe străzile Dunării şi Frigului. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, circulaţia autovehiculelor fiind restricţionată parţial, până la ora 15:30.

Lucrările vor continua toată săptămâna, cu acelaşi regim de restricţii de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Primăria Municipiului Constanţa