25 ianuarie 2022

Se recondiţionează carosabilul pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Se recondiţionează carosabilul pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu. Lucrările se desfăşoară cu restricţii totale de trafic rutier

Recomandăm conducătorilor auto să evite astăzi şi mâine circulaţia pe strada strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu din cartierul Viile Noi. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe tronsonul delimitat de aleea Satelit şi Şoseaua din Vii, motiv pentru care traficul rutier este restricţionat total, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16:00.

Mâine, se vor executa lucrări de asfaltare pe porţiunea delimitată de Şoseaua din Vii şi strada Vârful cu Dor, cu restricţii totale de trafic rutier, între orele 08:00-16:00.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.