28 noiembrie 2021

Se recondiţionează carosabilul pe un tronson al străzii Narciselor. Traficul rutier este restricţionat total

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În cartierul Km 4-5, continuă procesul de modernizare a infrastructurii rutiere şi pietonale. Pe strada Narciselor, se intervine astăzi şi mâine cu utilaje pentru turnarea asfaltului, pe tronsonul delimitat de străzile Progresului şi Sergent Nicolae Grindeanu, după ce în cursul săptămânii trecute s-a reabilitat trama stradală pe strada Meşterul Manole.
Se asfaltează trotuarele, carosabilul iar spaţiile pentru parcarea autovehiculelor sunt reconfigurate. Lucrările se desfăşoară cu restricţii totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.
Intervenţiile vor continua în perioada următoare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porţiunea cuprinsă între strada Liliacului şi strada Meşterul Manole.
Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.