Publicat: 3 Septembrie, 2017 - 17:14
Share

Primăria Municipiului Ploiești, prin Club Sportiv Municipal Ploiești, anunță reluarea curselor de pe Hipodromul Ploiești, începând de duminică, 3 septembrie a.c.

Sezonul de toamnă debutează cu o reuniune ce va programa patru curse, cea mai atractivă fiind 'Criteriul cailor de 4 ani', una dintre întrecerile premergătoare Derbi-ului de Trap al României, programat pe 1 octombrie.

La startul cursei, a treia din program (ora 11.30), se vor afla nu mai pu?in de 11 cai, o participare atât de numeroasă nefiind consemnată de mai bine de 10 ani pe Hipodromul Ploiești. Vor fi șapte cai indigeni și patru străini, regulamentul permițându-le acestora din urmă să participe la această cursă, nu însă și la Derbi-ul de Trap al României. Pentru a participa la derbi, caii de 4 ani trebuie să ia startul atât în 'Criteriul cailor de 4 ani', cât și în 'Premiul de încercare', ce va fi programat pe 17 septembrie.

Reuniunea de duminică va debuta la ora 10.30 și va avea în program alte trei curse: Premiul Fănișor (ora 10.30), Premiul Fidelio (ora 11.00) și Premiul Frenetica (ora 12.00).

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu mașina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră pentru fiecare autoturism.