3 decembrie 2021

Se va restricţiona traficul rutier pentru Saga Music Festival

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cu ocazia organizării evenimentului Saga Music Festival, care va avea loc în perioada 10-12 septembrie, în Capitală, în incinta Romaero, Comisia Tehnică de Circulaţie a aprobat următoarele restricţii de circulaţie:

– În perioada 08 – 12 septembrie, se va restricţiona traficul rutier pe b-dul Ficusului, segmentul de drum cuprins între b-dul Aerogării şi accesul în incinta Romaero.

– În perioada 10 septembrie, ora 0:00 şi 13 septembrie, ora 05:00, se va restricţiona traficul rutier pe calea de rulare a tramvaiului, pe b-dul Aerogării, segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramfil şi Şos. Bucureşti – Ploieşti.

– În perioadele 10 – 11 septembrie, 11-12 septembrie, 12-13 septembrie, intervalul orar 12:00 – 05:00, se va restricţiona traficul rutier pe b-dul Aerogării, pe segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramfil şi şos. Bucureşti – Ploieşti.

Organizatorul va asigura o bandă destinată deplasării autospecialelor în regim de urgenţă, pe b-dul Aerogării, sensul de deplasare dinspre DN1 spre str. Nicolae Caramfil. Totodată, pe b-dul Aerogării, între DN1 şi bd. Ficusului, se va asigura accesul vehiculelor STB pentru retragerea la autobază.

De asemenea, începând cu data de 08 septembrie şi până la terminarea evenimentului, se vor rezerva parcările de pe b-dul Ficusului, segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramil şi accesul în incinta Romaero şi de pe b-dul Aerogării, între b-dul Ficusului şi Şos. Bucureşti – Ploieşti.

Afluirea şi defluirea participanţilor se vor face în mod individual.