8 octombrie 2022

‘Season best’ pentru mărşăluitoarea Ana Rodean la Campionatele Mondiale de Atletism din Statele Unite ale Americii!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ana Rodean, sportiva CS Unirea Alba Iulia, a avut o evoluţie foarte bună în proba de 35 de kilometri marş a Campionatelor Mondiale de Atletism – competiţie desfăşurată în perioada 15-24 iulie la Eugene, Oregon – Statele Unite ale Americii. Mărşăluitoarea noastră s-a clasat pe locul 26, cu timpii 3:01:29, reuşind cel mai bun record personal sezonier (din acest an) – ‘season best’.

La proba de 35 de kilometri marş a concurat şi cealaltă sportivă a CS Unirea Alba Iulia, Mihaela Acatrinei, care a avut o evoluţie excelentă, însă a fost nevoită să se oprească înainte cu câţiva kilometri de linia de sosire din cauza că i s-a făcut rău (probleme medicale).

Prin acest rezultat, Ana Rodean şi-a îmbunătăţit cea mai bună clasare, în această probă, la un Campionat Mondial, chiar şi în condiţiile în care în acest an a participat la foarte multe concursuri, ceea ce a redus timpii de pregătire şi recuperare.

Sportivele noastre, pregătite de către prof. Gabriel Avram, au făcut parte din delegaţia României care făcut deplasarea în SUA.
‘Suntem foarte mulţumiţi! Doar în acest an Ana Rodean a participat la concursuri care au totalizat 150 de kilometri – foarte competitive şi în acelaşi timp obositoare – şi la care a obţinut performanţe deosebite. De asemenea, am încredere că Mihaela Acatrinei va obţine rezultate foarte bune la următoarele competiţii’, a transmis prof. Gabriel Avram.

Ana Rodean şi Mihaela Acatrinei vizează participarea la proba de 35 de kilometri marş a Campionatelor Europene de Atletism, ce se vor desfăşura în perioada 15-21 august, la Munchen.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moşneag) transmite felicitări tuturor sportivilor şi antrenorilor!

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia
csunirearelatiipublice@yahoo.com