Publicat: 12 Februarie, 2013 - 09:37
Share
Patronul RTV sustine ca el n-a mancat din usturoiul serviciilor secrete

Deputatul PSD Sebastian Ghiță a răspuns acuzațiilor aduse de senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu, cel care l-a acuzat că este „ofițer acoperit”.

Prezentăm întreaga declarație a lui Sebastian Ghiță preluată de pe site-ul B1TV:
 
„Sorin Roșca Stănescu rămâne un om duplicitar care folosește metode securiste. Nu știu exact raporturile sale cu Securitatea ceaușistă, dar obiceiurile sale sunt aceleași. Atacul său la adresa Serviciilor de Informatii românești este de factură sovietică.
 
Atacul a apărut într-o săptămână în care trustul lui Voiculescu atacă și el Serviciile de Informații ale României, partenerii lor din Statele Unite și credibilitatea lor, iar fostul ofițer al Securității Ioan Nicolae, cunoscut colaborator al firmelor de gaze din Rusia, atacă în emisiuni plătite eforturile României în domeniul exploatării gazelor de șist și acuză și el SRI și SIE.
 
Mai curios este ce legătură este între Voiculescu, Roșca Stănescu și Ioan Nicolae decât ce spune Roșca Stănescu.
 
Niciun Serviciu de Informatii care a implementat în funcționarea sa valorile democratice și ale cărui metode de lucru sunt validate prin mecanismele de cooperare și verificare cu partenerii externi nu își poate permite să formeze sau să accepte infiltrări în cadrul comisiei parlamentare de verificare.
 
Roșca Stănescu vorbește pentru a-și acoperi fapte penale și istorii mai vechi".