7 octombrie 2022

Secretar de stat din Târgu Mureş la Ministerul Sportului

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La propunerea PSD Mureş, prim-ministrul României, dl Nicolae Ciucă, l-a numit în funcţia de Secretar de Stat la Ministerul Sportului pe dl Thomas-Răzvan Moldovan, unul dintre managerii cei mai apreciaţi ai instituţiilor publice din judeţul Mureş. Decizia a fost publicată ieri, 4 ianuarie 2022, în Monitorul Oficial, nr. 0009, act. Nr. 14.

Până la data numirii, Thomas Moldovan a ocupat funcţia de şef serviciu la Complexul Transilvania Motor Ring, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Mureş.

Un om dedicat şi iubitor al sporturilor, este omul potrivit la locul potrivit pentru a ajuta la implementarea proiectelor curajoase din domeniul sportului de care are nevoie România.
„O nouă provocare, un drum nou şi multe aşteptări. Nu sper să mut munţii, dar sper să construiesc proiecte durabile şi să schimb unele mentalităţi în sportul românesc. Am parcurs toate etapele din viaţa unui sportiv, am fost sportiv, antrenor, arbitru, administrator de bază sportivă. Am câştigat Cupa mondială şi cea europeană ca şi antrenor. Cunosc multe probleme din tot acest parcurs sportiv. Acum a venit timpul ca împreună cu echipa ministerului să readucem sportul românesc acolo sus unde îi este locul. Mulţumesc pentru sprijin şi încrederea acordată doamnei preşedinte Dumitriţa Gliga şi echipei PSD Mureş. Mulţumesc colegilor din cadrul Consiliului Judeţean Mureş şi echipei Transilvania Motor Ring pentru eforturile de a aduce judeţul Mureş în topul realizărilor sportive.” a transmis Thomas Moldovan.

„Poate că o largă coaliţie are câteva efecte negative pe care o parte a societăţii nu o poate accepta, dar aceeaşi coaliţie are şi aspecte evident pozitive. Faptul că pentru un număr finit de posturi de decizie sunt mult mai mulţi candidaţi duce inevitabil la creşterea atât a calităţii resursei umane promovate, cât şi la motivarea mai puternică a celor instalaţi, prin urmare şi la un potenţial mai mare de bună guvernare. Îi doresc mult succes în noua activitate şi am speranţa ca funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, deţinută acum de dl Moldovan Thomas-Răzvan, să fie un câştig pentru judeţul nostru.” a precizat Dumitriţa Gliga, preşedinte interimar PSD Mureş.

Biroul de presă al PSD Mureş