Publicat: 1 Martie, 2018 - 13:35

Secția Consulară a Ambasadei SUA din România anunţă extinderea programului Drop Box cu categorii suplimentare de viză, ca parte a planului  de îmbunătățire și simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite anumitor solicitanți cărora li s-au eliberat anterior vize să le reînnoiască fără să se prezinte la un nou interviu.

Programul Drop Box pentru reînnoirea vizelor se aplică acum următoarelor categorii de viză: B1, B1 /B2, C1, C1 / D, E2, F1, F2, H4, I1, J2, O1, O2, O3, P4 și R2. (J * Nu se aplică programului Summer Work Travel).

Solicitanții de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze http://www.ustraveldocs.com/ro pagina Reînnoire Viză  pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.

Site-ul dedicat programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru programul extins de reînnoire a vizelor, Drop Box. Solicitanții eligibili vor fi rugați să tipărească pagina de confirmare Drop Box și să depună documentele necesare la unul dintre birourile TNT din România. Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente tip pașaport, chitanţa pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Drop Box și documentele corespunzătoare în funcţie de categoria de viză solicitată.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: