26 octombrie 2021

Sectorul 1 a fost inclus pe harta investiţiilor străine la cel mai mare târg imobiliar din lume

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Aflată la cel mai mare târg imobiliar din lume: Marche International des Professionels d’Immobilier (MIPIM), găzduit de oraşul francez Cannes, în perioada 7-8 septembrie 2021, primarul Clotilde Armand a prezentat mediului de afaceri şi reprezentanţilor administraţiilor locale din ţări precum Spania, Italia, Franţa sau Brazilia nevoile de investiţii ale Sectorului 1 şi facilităţile pe care le oferă această zonă administrativă celor care aleg să investească aici.

Edilul Clotilde Armand a precizat că, din partea administraţiei locale a Sectorului 1, există toată deschiderea pentru o colaborare corectă şi transparentă cu mediul de afaceri: „Uşa Primăriei pe care o conduc este deschisă pentru o colaborare onestă cu mediul de afaceri în beneficiul comunităţii locale. Avem nevoie de investiţii pentru a dezvolta Sectorul 1 şi pentru a crea o viaţă mai bună locuitorilor. Asta se poate face prin investiţii în domenii precum: energie verde şi dezvoltare durabilă, digitalizare sau conservarea clădirilor de patrimoniu. Îmi doresc ca Sectorul 1 să devină atractiv nu numai din punctul de vedere al locurilor pe muncă bine plătite pe care bucureştenii le găsesc aici, ci şi pentru calitatea vieţii oferită de Sectorul 1”.

În discursul susţinut în faţa participanţilor la acest eveniment, primarul Clotilde Armand a vorbit şi despre rolul important pe care îl joacă femeile în administraţia publică, fie ea locală sau centrală.

În cadrul târgului imobiliar din acest an a fost lansată o platformă digitală consolidată de relaţionare între actorii interesaţi de acest domeniu, prin care cei mai importanţi investitori vor avea la dispoziţie numeroase informaţii şi oportunităţi de dezvoltare a afacerilor. Din România, singura zonă administrativă care va fi prezentă pe această hartă a investiţiilor este Sectorul 1.