Publicat: 26 Septembrie, 2012 - 11:47
Share

 Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 îi informează pe contribuabili că mai au la dispoziţie doar doua zile, pentru plata fără penalităţi a taxelor şi impozitelor datorate Bugetului Local.

Astfel, depăşirea datei de 30 Septembrie a.c. reprezintă întârzieri, pentru care se vor calcula majorări de 2 % per fiecare lună şi fracţiune de lună, conform Codului de Procedură Fiscală.

Pentru a reuşi colectarea unui procent cât mai mare din datoriile restante, DGITL Sector 4 a emis 75.092 somaţii şi tot atâtea titluri executorii, urmând a se proceda la propriri şi la alte măsuri de executare silită, pentru cei care nu-şi achită obligaţiile datorate nici după ce au fost somaţi.

 Pentru plata taxelor şi impozitelor, locuitorii Sectorului 4 beneficiază de mai multe modalităţi de plată: casierie, POS, trezorerie (ordine de plată), dar şi prin sistemele de plată on-line, precum şi cele trei centre ale Direcţiei: Şos. Olteniţei nr. 37- 39 - Calea Şerban Vodă nr. 43, str. Niţu Vasile nr. 50 - 54.