8 august 2022

Sediu nou pentru Direcţia Venituri Buget Local Sector 2

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sediu nou pentru Direcţia Venituri Buget Local Sector 2. Un sediu modern pentru o relaţionare mai prietenoasă cu contribuabilii.

Începând cu data de 13.12.2021, Direcţia Venituri Buget Local Sector 2 îşi desfăşoară activitatea într-un nou sediu, amplasat în Şos. Morarilor nr. 6 (fosta Piaţa Morarilor).

Activitatea sediilor vechi (cu excepţia sediului din str. Ziduri Moşi nr. 4 – dedicat Programărilor Online) a fost relocată în noul sediu, acestea devenind nefuncţionale. Totodată, în sprijinul cetăţenilor, Direcţia Venituri Buget Local Sector 2 a demarat un proces de diversificare a serviciilor online.

Noul sediu întâmpină locuitorii sectorului cu un spaţiu modern şi civilizat, în care au fost amplasate 28 ghişee, astfel încât timpul de aşteptare să fie cât mai redus.

Desfăşurat pe o suprafaţă de 1.950 mp, sediul oferă facilităţi de parcare şi este rezultatul unei investiţii desfăşurată pe parcursul a 24 de luni.

„Noul sediu a implicat modernizarea unei clădiri din patrimoniul Primăriei Sectorului 2, iar scopul pe care l-am urmărit a fost să ne mărim capacitatea şi să ne eficientizăm procesele pentru o soluţionare cât mai rapidă a nevoilor cetăţenilor Sectorului 2. Totodată, am realizat un spaţiu deschis, astfel încât să creăm un mediu şi o interacţiune prietenoasă între cetăţean şi funcţionar. Barierele fizice ale ghişeelor clasice au fost eliminate”, declară Cristian Duţu, Director Executiv D.V.B.L. Sector 2.