29 septembrie 2022

Șefii din domeniul sănătății către guvernul britanic: „reluați călătoriile cu avionul”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

O companie britanică de asistență medicală care operează în Marea Britanie, furnizând teste private COVID-19 pentru pasagerii companiilor aeriene, persoane fizice și companii, a cerut guvernului britanic să „nu mai stea pe gânduri când vine vorba de blocarea continuă a restricțiilor de călătorie aeriană”.

  1. Profesioniștii din domeniul sănătății îl îndeamnă pe premierul Boris Johnson să stabilească o serie de date „ferme” și „efective” când călătoria cu avionul poate fi reluată 2. COVID nu va fi eliminat prin vaccinări, deci este urgent să se găsească soluții pe termen lung pentru a trăi cu el.
  2. Un program combinat de testare regulată a COVID-19 alături de programul de vaccinare, purtarea măștilor și igienizarea regulată a mâinilor este cheia reluării încrederii în călătoriile cu avionul.

Profesioniștii din domeniul sănătății solicită guvernului britanic să deschidă atât călătoriile aeriene interne, cât și cele internaționale, deoarece cred cu tărie că combinația de teste, vaccinări și alte măsuri de siguranță poate face ca industria aeriană și a călătoriilor să-și reiacursul din nou. Vor ca guvernul britanic să ofere un set clar și definitiv de date pentru a permite reluarea în siguranță a călătoriilor aeriene globale. Trebuie să facă un anunț despre reluarea călătoriilor aeriene către publicul britanic pe 12 aprilie.

Furnizorul de teste COVID Salutaris People și Test Assurance Group (TAG) au înființat prima instalație de testare rapidă PCR pe un aeroport din Marea Britanie, care poate livra teste rapide PCR și certificate în mai puțin de 3 ore oferind Fit to Fly, Test to Release, precum și 2 – și testare de 8 zile. Suita de testare special concepută, care este în parteneriat cu aeroportul John Lennon din Liverpool, poate facilita testele rapide de PCR cu propriul laborator la fața locului la aeroport. Este unul dintre singurele aeroporturi din Marea Britanie care pot face acest lucru, comparativ cu timpul normal de 48 de ore pentru testele PCR.

Ross Tomkins MD de la Salutaris People a cerut primului ministru Boris Johnson și secretarului de stat pentru transport Grant Shapps să stabilească o serie de date „ferme” și „efective” în care călătoriile aeriene interne, europene și internaționale pot fi reluate pe deplin, ceea ce va da siguranța și restabilirea încrederii atât în ​​industria aeriană, cât și în industria călătoriilor.

Tomkins crede că un program combinat de testare regulată a COVID-19 alături de programul de vaccinare, purtarea măștilor și igienizarea regulată a mâinilor este cheia reluării încrederii în călătoriile cu avionul. El a avertizat că, cu excepția cazului în care sunt stabilite date clare în timpul anunțului din 12 aprilie, că guvernul ar risca să scufunde Marea Britanie și economia globală într-o „criză economică mai mare decât cea cu care ne confruntăm în prezent”.

El a avertizat, de asemenea, cu privire la „bomba cu ceas” a problemelor de sănătate mintală și fizică, care vor avea impact și vor copleși NHS și practicile medicale private în deceniile următoare.

„Guvernul pur și simplu nu poate continua să acționeze în acest mod. Indecizia și acțiunile guvernului în ceea ce privește reluarea călătoriilor aeriene au fost incompetente în cel mai bun caz și nesăbuite în cel mai rău caz. Avem nevoie de un set de date clare și fără echivoc pentru o reluare etapizată a călătoriilor cu avionul. Având în vedere acest plan, trebuie să existe o misiune clară de a trece prin testarea COVID-19, purtarea măștilor, distanțarea socială și igienizarea completă a mâinilor. Cred că publicul ar respecta cu bucurie aceste cerințe dacă ar însemna că ar putea relua călătoriile cu avionul, bucurându-se din nou de pauzele de vacanță și de vacanță ”.

El a continuat: „Faptele simple sunt că UK Plc are acum 2 trilioane de lire sterline în datorii, întreprinderile se îndreaptă către zid, oamenii își pierd locul de muncă. Acum avem unele dintre cele mai mari companii aeriene și companii de turism din lume aflate la un pas de prăbușire și care ar putea, literalmente, să renunțe la afaceri peste noapte. Fără un plan clar, robust și certitudinea unor date precise, călătoriile aeriene se pot relua din nou, companiile aeriene și companiile de turism nu pot continua să supraviețuiască.

„Asta fără a menționa impactul fenomenal pe care COVID l-a avut asupra sănătății mintale și a bunăstării generale a publicului. De-a lungul practicilor noastre de sănătate profesională, am văzut o creștere bruscă a angajaților și a pacienților care suferă de stres, anxietate și tulburări musculo-scheletice, inclusiv cei cu COVID. Astfel de probleme afectează în mod semnificativ viața lor de zi cu zi și capacitatea lor de a funcționa la locul de muncă. ”

Consultantul Virolog și Medicul- Boli Infecțioase Dr. Brendan Payne – care îl sfătuiește pe Akea Life furnizorul de servicii clinice pentru Salutaris People – consideră că testarea COVID-19 va rămâne alături de cerința de a purta măști de față pentru cel puțin următorii 3 ani sub orice formă de aer voiaj.

NHS și Public Health England (PHE) vor trebui să mențină capacitatea de testare COVID la nesfârșit. COVID nu va fi eliminat prin vaccinări și trebuie să găsim pe termen lung

soluții pentru a trăi cu ea. Un program intensiv de testare a COVID este cheia ca apărare majoră împotriva noilor valuri și a noilor tulpini care ne compromit câștigurile din vaccinare. Nu văd acest lucru schimbându-se cel puțin anul viitor și probabil mai mult. Scenariul cel mai probabil pentru următorii câțiva ani este continuarea „cursei înarmărilor” între noile variante de COVID și vaccinare. Testarea COVID pe scară largă este absolut crucială și critică în câștigarea acelei bătălii.

„Pentru călătoriile permise pentru vara anului 2021, m-aș aștepta ca acest lucru să se bazeze în continuare pe testele pre (și post) de călătorie. Nu cred că statutul de vaccinare va apărea în mod semnificativ în regulile de călătorie pentru majoritatea țărilor în acest an.

„Până în 2022,  am putea fi într-o poziție de reguli internaționale mult mai standardizate pentru călătoriile aeriene. Acest lucru ar putea prezenta statutul de vaccinare, cu toate acestea, prevăd în continuare un rol semnificativ pentru testare, probabil „dovada vaccinării” și un test „negativ” ar fi regula. Cred că aproape sigur vor fi necesare măști pentru orice tip de transport cel puțin în următorii 3 ani și, probabil, pe termen foarte lung. ”

Medicul Ben Paglia de la Akea Life, partenerul clinic al Salutaris, a declarat: „Guvernul trebuie să ofere un set clar de date concrete pentru reluarea călătoriilor cu avionul, chiar dacă acest lucru este etapizat și eșalonat.

„Călătoriile de afaceri și cele esențiale s-ar putea deschide mai întâi, urmate de călătoriile de agrement și de vacanță. Condiția ar fi să fie vaccinați și / sau să fi fost supuși unui test PCR, împreună cu continuarea purtării măștilor alături de distanțarea socială și protocoalele stricte de igienizare a mâinilor. Cel puțin așa am începe să facem unele progrese și să avem o anumită certitudine pentru industria aeriană și a călătoriilor. În prezent, atât de mulți oameni suferă de oboseală, probleme de sănătate mintală, anxietate și depresie. Doar abilitatea de a planifica și rezerva chiar și un zbor sau o vacanță ar oferi lumină la capătul tunelului și ar ridica spiritul atâtor oameni”.

#rebuildingtravel