Publicat: 10 Ianuarie, 2013 - 11:20

Şeful Poliţiei Ilfov, Emanuel Marin Nica, este audiat, la această oră, la sediul IGPR de către ofiţerii Direcţiei de control intern, ca urmare a controlului declanşat la instituţia condusă de acesta în urma uciderii japonezei Yurika Masuno.

Mai mulți polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov și ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti sunt cercetați, în urma controlului dispus de către ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa, la finalul cercetării prealabile dispuse după uciderea japonezei Yurika Masuno de către Vlad Nicolae, în 15 august, într-o pădure de lângă Corbeanca.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, anunţa la 18 decembrie că a luat act de finalizarea cercetării prealabile a membrilor conducerii IPJ Ilfov - inspectorul şef şi cei doi adjuncţi - şi că a dispus sesizarea Consiliului Superior de Disciplină al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).
 
Duşa a dispus efectuarea unei anchete la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov imediat după uciderea tinerei japoneze într-o pădure în apropiere de Corbeanca.