Publicat: 4 Octombrie, 2012 - 17:45

Şeful Poliţiei Române, chestorul principal Petre TOBĂ, a avut Miercuri, 3 Octombrie, la sediul instituţiei, o întâlnire cu noua conducere a organizaţiei profesionale Corpul Naţional al Poliţiştilor (CNP).

 Întâlnirea a fost organizată la invitaţia inspectorului general, fiind prima de la alegerea în funcţie a reprezentanţilor CNP, pentru a cunoaşte aşteptările în ceea ce priveşte relaţia de colaborare cu I.G.P.R..

 Totodată, şeful Poliţiei Române a dorit să îi asigure că la nivelul instituţiei există disponibilitate şi deschidere pentru colaborare, Corpul Naţional al Poliţiştilor fiind organizaţia de care Poliţia Română are nevoie pentru a-i fi partener în vederea atingerii obiectivelor sale, de a fi permanent în slujba cetăţenilor.

 'Vă cer să sprijiniţi Poliţia Română pentru a găsi cele mai bune soluţii de apărare a drepturilor şi intereselor poliţiştilor şi să aveţi, în continuare, o implicare reală în dezvoltarea şi apărarea acestei profesii.' De asemenea, inspectorul general le-a solicitat reprezentanţilor C.N.P. să vină cu propuneri concrete de îmbunătăţire a cadrului decizional.

La întâlnire au participat, din partea I.G.P.R., inspectorul general, adjuncţii inspectorului general, directorul Direcţiei Cabinet, directorul Direcţiei Control Intern, şeful Oficiului Juridic şi directorul adjunct al Direcţiei Managementul Resurse Umane. Din partea CNP au participat noul preşedinte, comisar-şef de poliţie Victor Negreanu, împreună cu cei doi vicepreşedinţi, comisar-şef de poliţie Marian Caragaţă şi comisar-şef de poliţie Eugen Neaţă, precum şi reprezentaţi din cadrul structurilor centrale şi teritoriale ale organizaţiei.