Publicat: 15 Noiembrie, 2017 - 13:50

În perioada 14-15 noiembrie a.c., inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a primit vizita oficială a șefului Poliției Naționale din Ungaria, domnul general-locotenent Karoly Papp.

În cadrul discuțiilor oficiale, au fost dezbătute teme privind migrația ilegală, siguranța traficului rutier și combaterea criminalității organizate, în special a criminalității informatice și a traficului de persoane.

Șeful Poliției Române a subliniat faptul că schimbul de informații dintre cele două instituții s-a dovedit, de-a lungul timpului, extrem de eficient în combaterea criminalității organizate.

La rândul său, șeful Poliției Naționale din Ungaria, domnul general-locotenent Karoly Papp și-a exprimat dorința ca parteneriatul cu Poliția Română să continue la aceleași standarde ridicate.

Totodată, șeful Poliției Naționale din Ungaria a fost mandatat să înmâneze șefului Poliției Române, 'Ordinul de merit Sfântul Gheorghe', cea mai înaltă distincție conferită unui polițist de ministrul de interne din Ungaria.