Publicat: 4 Martie, 2013 - 07:35

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti va organiza în zilele de 4 şi 5 martie 2013 selectia pentru lucrătorii calificăţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania.
Compania germana EuroPark Rust ofera, prin intermediul Retelei EURES, un numar de 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30 de posturi) si bucatar (20 de posturi).
Sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2). Angajarea se face pe o perioada de 6 luni, incepand cu luna aprilie 2013. Salariul oferit este de 1720 euro brut/luna pentru ospatar, 1750 euro brut/luna pentru barman si 1720 – 2100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar. Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Cazarea este asigurata de angajator contracost, iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.
Persoanele interesate, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca (A.M.O.F.M/A.J.O.F.M) din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES, precum si datele de contact ale acestora se regasesc pe site-ul EURES national www.eures.anofm.ro, rubrica Contact. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se face pe baza urmatoarelor documente:
- cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
- copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model  Europass   in  limba germana;
- cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea ,,Apt pentru munca”.