Publicat: 26 Iunie, 2012 - 15:18
Share

USL a respins, Marți, în Senat, proiectul de lege al PSD ce viza indexarea pensiilor cu rata inflaţiei şi revenirea la salarizarea din 2010 indexată cu rata inflaţiei.

Senatorul PDL Mihail Hărdău a acuzat că iniţiatorii, parlamentari PSD, au votat împotriva propriului proiect de lege, dar pe care l-au cerut în permanenţă guvernelor Boc şi Ungureanu.

Într-un comunicat transmis, marţi, Mihail Hărdău arată că USL "şi-a bătut joc de propriul program de guvernare şi minciunile promovate cu atâta fervoare în timpul guvernelor Boc şi Ungureanu". "După principiul «Noi am dat, nu am luat, restul sunt poveşti», USL şi-a bătut joc de propriul program de guvernare şi minciunile promovate cu atâta fervoare în timpul guvernelor Boc şi Ungureanu. A respins în şedinţa de plen a Senatului din 25 iunie proiectele legislative demagogice, inclusiv cele proprii care acum nu-i mai servesc în litaniile mediatice. USL rămâne panglicarul-şef al Parlamentului. Condamn ferm acest spectacol politic al inconsecvenţei prin care USL şi-a anulat propriile-i proiecte de lege arătându-ne tuturor că iarna nu-i ca vara şi că ce părea a fi «mafie PDL» în guvernele anterioare s-a rebranduit subit în mafie USL pentru «o guvernare liniştită şi fără probleme», ca să plagiez din epistolele actualului premier al României", spune Hărdău.