Publicat: 22 Octombrie, 2020 - 13:30
Share

Senatorul Şerban Nicolae a declarat joi, pentru AGERPRES, că şi-a dat demisia din PSD.

Serban Nicolae a anuntat joi pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman (PER). El a adaugat ca" alaturi de colegii de la PER. si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa".

"Astazi am fost pus in fata celui mai greu moment din cariera mea politica. Acela de a-mi da demisia din partidul pe care, impreuna cu alti colegi, l-am infiintat in 1992. Am pierdut multe competitii politice, cu precadere in interiorul propriului partid. Am pierdut si o competitie electorala pentru Parlament, iar pe alte trei le-am castigat Niciodata nu mi-am pus problema sa plec din partid in functie de rezultatul competitiilor politice la care particip. De peste 23 de ani sunt avocat. Spre deosebire de altii, eu am o meserie. O profesie libera, bazata pe concurenta si valoare individuala. Nu am avut contracte cu autoritati publice sau companii de stat. Niciodata nu am candidat la o functie publica pentru a avea un loc de munca.

(...) Am decis sa candidez pentru un nou mandat de senator. Ii multumesc lui Danut Pop si colegilor sai din Partidul Ecologist Roman pentru ca mi-au oferit aceasta posibilitate si au asigurat formalitatile necesare. Pe unii ii cunosc de mai mult timp si impreuna am conceput proiectul prin care scoaterea din tara a lemnului brut sa fie interzisa pentru zece ani si sanctionata ca infractiune. Nu sunt o vedeta politica si nici solutia-miracol. Sunt un om de echipa. De aceea, alaturi de colegii de la P.E.R. si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa. O alternativa la listele cu candidati "de import", la cele cu "implant de celebritati" si la cele care se bazeaza pe atacul la sacii cu voturi", a scris senatorul pe Facebook.

Tag-uri Nume: