Publicat: 19 Septembrie, 2014 - 15:08

Cel mai mare festival de bere din Transilvania își deschide oficial porțile și dă startul la distracție! Septemberfest 2014, un festival aflat la cea de-a XVI-a ediție, se anunță a fi un eveniment cu butoaiele pline de bere, muzică și distracție, numai bun de savurat alături de prieteni.

Timp de 10 zile, platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca va fi acaparat de o atmosferă festivă, pe care o garantează atracțiile festivalului, de la standuri și târguri meșteșugărești, până la expoziții de fotografie, show-uri gastronomice și multe concursuri pentru toate vârstele, dar și un parc de distracții care cu siguranță va face deliciul celor mici.

Berea va curge din belșug și cum nu există sărbătoare fără muzică și voie bună, încingem atmosfera cu ritmuri de petrecere aparținând câtorva trupe românești și internaționale care vor electriza scena Septemberfest: VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Rock Academy,   Școala de muzică The Beat si Trupa Muzicanții, dar si tinerele talente Patricia Niri, Radu Bor, Patricia Marginean, Raluca Bilatiu, Bogdan Timoc, Andrei Galis, Ioana Moldovan, Simina Popandron si trupa Logout.

Pentru a vă stârnii curiozitatea, trupele ne-au raspuns la o întrebare: De ce aţi ales să cântaţi la Septemberfest?

“Dacă-i după noi, atunci nici un festival nu-i festival adevărat fără muzică rock! Ne plac concertele, ne place publicul şi suntem siguri că şi la Septemberfest publicul va gusta muzica de calitate. Cine ne cunoaşte, ştie deja, suntem Rock Academy, şi împreună cu Trupa Coco vă vom rockeri încă o noapte!”

“Suntem Incognito şi cântăm la festivalul berii de la Cluj pentru că ne place să fim în contact cu oamenii prin muzica bună. Nimic nu se compară cu o seară minunată în care simţi vibraţia publicului cântând alături de tine şi aşa vrem să fie şi la Septemberfest.”

“La superfestival de bere se cere supermuzică, iar publicul adoră să asculte muzica pe care o îndrăgeşte. Toată lumea va putea fredona împreuna cu noi, cei din Trupa 21, coveruri după cele mai cunoscute şlagăre internaţionale, pentru ca voia bună să atingă cote maxime.”

Și pentru ca să știm cum cu cine ne vom distra, vă oferim programul celor 10 zile marca Septemberfest 2014:

PROGRAM SEPTEMBERFEST
19 – 28 septembrie 2014, Cluj Napoca

Concursuri
Parcul de distracții: taurul mecanic, coardă elastică
Târg de produse handmade, produse gastronomice tradiționale
Expoziția tinerilor artiști plastici
Show-uri gastronomice
Expozitie de fotografie Clujul Vechi