Publicat: 16 Aprilie, 2018 - 13:03

Începând cu finalul anului trecut, Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" Alba a dezvoltat în parteneriat cu Asociaţia ,,Sfânta Maria Magdalena" din Oarţa de Sus din judeţul Maramureş, un proiect care abordează problemele societăţii privite din unghiuri diferite şi în care toţi cei ce iau parte la acest proiect participă activ la dezbaterile referitoare la subiectul abordat. Dezbaterile moderate de părintele Pimen din Oarţa de Sus şi de Cristina Alba, preşedinta asociaţiei, abordează teme propuse de cei prezenţi şi sunt ,,pigmentate" cu momente artistice de cea mai bună calitate, care aduc în sufletele participanţilor pacea şi liniştea sufletească de care cu toţii avem atâta nevoie. 

Ediţia acestei luni a Seratelor Bibliotecii Judeţene ,,Lucian Blaga" Alba va avea loc vineri 20 aprilie 2018 începând cu orele 19:00 la Sala de lectură a bibliotecii. Tema propusă pentru dezbaterea este Politica de ieri şi de azi. Toţi cei interesaţi de această temă sunt aşteptaţi la întâlnirea cu părintele Pimen dar şi cu alte persoane interesate de acest subiect spinos dar care influenţează în mod profund viaţa noastră de zi cu zi.

Proiectul face parte din Programul 7ADMINISTRAŢIA FUNCŢIONALĂ/7.5 Parteneriate şi este rodul unei colaborări între o instituţie publică de cultură - Biblioteca Judeţeană ,,Lucian Blaga" Alba şi o entitate culturală a societăţii civile - Asociaţia ,,Sfânta Maria Magdalena". 

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Alba, Biblioteca Judeţeană ,,Lucian Blaga" Alba, în parteneriat cu Asociaţia ,,Sfânta Maria Magdalena". 

Tag-uri Institutii: