Publicat: 24 Mai, 2018 - 09:10
Share

Seratele bibliotecii, un proiect care se bucură de o tot mai mare popularitate în rândul albaiulienilor, vor avea loc data de 25 mai 2018, la Sala de lectură a bibliotecii, cu începere de la ora 19:00. Proiectul face parte din cadrul programului 7ADMINISTRAŢIA FUNCŢIONALĂ/7.5 Parteneriate şi este coordonat de Cristina Alba, preşedinta Asociaţiei "Sfânta Maria Magdalena" şi de Daniela Floroian, responsabil de proiect din cadrul Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga" Alba.

Proiectul "Seratele bibliotecii" se derulează ca un proiect viu, interactiv, multi-art şi este moderat de către părintele Pimen de la mănăstirea din Oarţa de Sus, judeţul Maramureş. Tema care va fi dezbătută în această lună este "Despre fericire" şi a fost propusă la precedenta ediţie de către cei prezenţi la întâlnire. Proiectul este deschis tuturor celor care doresc să dezbată această temă într-un mediu cultural atractiv în care dezbaterile celor prezenţi se împletesc cu muzica şi poezia.

Proiectul este organizat lunar de către Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" Alba, în parteneriat cu Asociaţia "Sfânta Maria Magdalena" din Oarţa de Sus şi urmăreşte dezvoltarea unor parteneriate între bibliotecă şi alte entităţi culturale astfel încât biblioteca să devină un spaţiu multicultural aflat în slujba comunităţii locale pe care o deserveşte.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: