10 august 2022

„Seri de Teatru şi Muzică la Pontul Euxin”, ediţia a IV-a

Microphone close up at the conference hall

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Seri de Teatru şi Muzică la Pontul Euxin”, ediţia a IV-a, este un Proiect de Interes General Finanţat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanţare nerambursabilă nr. 132712/27.06.2022.

Proiectul „Seri de Teatru şi Muzică la Pontul Euxin”, ediţia a IV-a, este un proiect organizat de Asociaţia culturală pentru tineret şi copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Facultatea de Arte, şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Proiectul include programe artistice, ce au ca scop delectarea cetăţenilor de toate vârstele, creşterea nivelului cultural şi încurajarea societăţii de a participa la evenimente artistice care, de cele mai multe ori, facilitează comunicarea şi creează o atmosferă inedită, plăcută care aduce la suprafaţă partea sensibilă a fiecărui om.

„Seri de Teatru şi Muzică la Pontul Euxin” este prezent şi în acest an, ajungând la a IV-a ediţie, având un mare succes de fiecare dată, datorită programelor complexe, dinamica spectacolelor, şi, nu în ultimul rând, publicului iubitor de artă şi pasionat de aceste evenimente ce implică emoţii care ajung cu uşurinţă prin intermediul spectacolelor de teatru şi de muzică.

Anul acesta, proiectul se desfăşoară în perioada 05-21 August 2022, începând cu orele 21:00, în Parcul Tăbăcărie-Amfiteatru, Constanţa. Intrarea este liberă!

– În data de 05.08.2022, FF Theatre din Bucureşti vă prezintă spectacolul „Killer Joe”, un spectacol de teatru imprevizibil, cu o poveste reală şi plină de suspans, despre ce sunt în stare să facă oamenii atunci când ajung la disperare.

– În data de 06.08.2022, veţi avea ocazia să asistaţi la un spectacol de Stand-up Comedy cu artişti cunoscuţi din Bucureşti, spectacol la care veţi râde copios, până la lacrimi.

– În data de 07.08.2022, veţi asista la un spectacol de teatru din Bucureşti, intitulat „Fata din curcubeu”, spectacol de mare success, un One-woman Show care te face să râzi şi să plângi pe măsură ce îţi dezvăluie povestea.

– În data de 11.08.2022, veţi avea ocazia să vă delectaţi la un Concert de muzică uşoară, o seară relaxantă în care vă puteţi bucura de frumuseţea acestui gen de muzică, pe gustul tuturor, care transmite emoţii profunde şi trezeşte amintiri plăcute.

– În data de 12.08.2022, Teatrul Roşu din Bucureşti vă prezintă spectacolul de teatru „Un bărbat şi mai multe femei”, o comedie în care este implicat un soţ a cărui lume va fi întoarsă pe dos din cauza a 8 femei.

– În data de 13.08.2022, sunteţi invitaţi la un Concert Marius Mihalache. Un concert care, de fiecare dată, reuşeşte să creeze o atmosferă de neuitat şi ajunge la inimile oamenilor datorită sensibilităţii pe care o transmite prin cântece, prin atitudine, şi prin bucuria de a cânta.

– În data de 14.08.2022, FF Theatre din Bucureşti vă prezintă spectacolul „Ultima noapte în Paradis”, o comedie spumoasă, care ne arată că viaţa poate să fie un mister, o aventură continuă şi ne învaţă că totul depinde de felul în care alegem să trăim.

– În data de 18.08.2022, are loc spectacolul de teatru „Nişte fete”, din Constanţa. Este o comedie amară despre destinele a cinci femei de vârste şi din locuri diferite, legate de un bărbat, un fost macho, aflat în curs de reabilitare, care le-a marcat vieţile.

– În data de 19.08.2022, sunteţi aşteptaţi la un spectacol de muzică şi poezie din Constanţa, intitulat „Un suflet cât o mie”.

– În data de 20.08.2022, studenţii Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa prezintă spectacolul de teatru „Bădăranii”, o comedie clasică în trei acte. Este un spectacol în care trei bărbaţi îşi deranjează nevestele cu toanele lor, doar că, la fel ca în viaţa reală, soţiile acţionează după cum vor ele, şi, mai mult decât atât, îi transformă pe bădărani în oameni cumsecade şi liniştiţi.

– În data de 21.08.2022, are loc spectacolul de teatru „Nu avem timp”, din Constanţa, un spectacol de comedie ce prezintă nevoia de a iubi şi de a fi iubit, un sentiment care se manifestă diferit la fiecare om în parte şi care se regăseşte în fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu.

Valoarea totală a proiectului este de 330.000 LEI.

Link material video: https://wsi.li/dl/WNXiRhzm5s4x8j8Xx/ac4aea

Sursa foto Pixabay