27 septembrie 2022

Seria spectacolelor de sărbători va fi deschisă în data de 4 decembrie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Mangalia organizează, în perioada 4 – 18 decembrie, mai multe concerte în aer liber, dedicate locuitorilor oraşului.
Seria spectacolelor de sărbători va fi deschisă în data de 4 decembrie, începând cu orele 17:00, de artiştii Edward Sanda şi Cleopatra Stratan, care vor urca pe scena exterioară a Casei de Cultură, pentru a încânta audienţa.
Concertele de Crăciun continuă, în ziua de 11 decembrie, cu spectacolul susţinut de îndrăgitul artist Alex Velea, cunoscut publicului larg pentru show-urile incendiare.
Seria concertelor din luna cadourilor va fi încheiată, sâmbătă 18 decembrie, de tânăra solistă Roxen, care va susţine un concert deosebit, aşa cum şi-a obişnuit fanii.
Pe aceeaşi scenă, în fiecare sâmbătă, vor susţine mai multe momente artistice ansambluri de dans şi interpreţi de la nivel local. În cursul lunii decembrie, pe platoul din faţa Casei de Cultură, va fi amenajat un Târg de Crăciun, unde vor fi comercializate dulciuri şi obiecte specifice Sărbătorilor de iarnă.
Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de iluminatul ornamental, brazii împodobiţi, dar şi de patinoarul amenajat în Piaţa Republicii, pentru a aduce bucurie, în special copiilor.
„În luna cadourilor şi a Sărbătorilor de iarnă, de o încărcătură emoţională aparte, autorităţile locale fac tot ce le stă în putere să aducă bucurii în rândul tuturor membrilor comunităţii locale. Din păcate, actualul context epidemiologic ne-a împiedicat să amenajăm şi casuţa lui Moş Crăciun, dar sperăm să-i încântăm pe cei mici cu pachetele cadou pe care Primăria Mangalia le oferă tuturor şcolarilor şi preşcolarilor din oraşul nostru, înaintea Sărbătorilor de iarnă”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Accesul la concerte se va face cu respectarea normelor sanitare în vigoare.