Publicat: 7 August, 2014 - 12:14

History, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, va difuza premiera celui de-al treilea sezon al serialului „Muntenii” pe 27 August, noile episoade urmând a fi difuzate în fiecare miercuri, la ora 22:00.

 

În al treilea sezon, muntenii continuă să-şi croiască drum prin munţii neîmblânziţi din SUA, confruntându-se cu una dintre cele mai reci şi mai grele ierni din ultimii zeci de ani. Animalele de pradă sunt o ameninţare constantă pentru Marty, Tom, Eustace, Rich, Charlie şi pentru noul muntean Kyle. Cu toţii ştiu că bestia cea mai feroce este Mama Natură însăşi, iar anul acesta îi chinuieşte din greu.

Din nou, muntenii fac faţă extremelor sălbăticiei, unde un singur pas greşit îi poate arunca între fălcile unui urs grizzly sau îi poate lăsa izolaţi şi fără ajutor. Fiecare dintre munteni se luptă cu frigul ucigător şi se confruntă cu noi provocări pentru a supravieţui.

Mai mult detalii despre serialul „Muntenii” sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY România.

HISTORY este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Pentru mai multe detalii despre HISTORY şi HISTORY HD, puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

HISTORY este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime , Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK s-a lansat în Noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. 

Localizare: 

Geolocation is 44.4325, 26.103889