Publicat: 9 Ianuarie, 2015 - 13:27
Share

History Channel, canalul factual numărul 1 din România, va difuza cel de-al şaptelea sezon din „Oamenii cu topoare” din data de 11 Ianuarie, acesta urmând a fi transmis în fiecare duminică, la 21:00.

 

În sezonul 7, oamenii și megautilajele se confruntă într-o exploatare forestieră de amploare. De la Nord-Vestul Pacificului, până la Sud, fiecare echipă are un singur țel: aurul verde în valoare de milioane de dolari. Pericolul îi pândește permanent pe acești temerari care riscă totul zi de zi pentru cherestea.

În Washington, campionul Rygaard Logging s-a întors pregătit să își apere titlul, însă păstrarea poziției nu va fi ușoară. Tatăl lui Gabe s-a retras în cadrul sezonului anterior, ceea ce înseamnă că în acest sezon Gabe începe treaba cu o echipă de țapinari formată de la zero. După ce debutul se dovedește a fi dificil, Gabe este obligat să îl aducă pe fratele său mai mare Jason. Când lucrurile merg bine, cei doi sunt o forță de neoprit, dar când apar problemele, cei doi se infierbântă atât de tare încât aproape se bagă în spital. Pentru a pune paie pe situația deja explozibilă, nou venitul din acest an, Oakes Logging, intenționează să îl detroneze pe campionul din ultimii doi ani, echipa sa invadând-i literalmente locul de muncă. Astfel, o dispută sângeroasă ia naștere.

În Alaska, după întreruperea activității de anul trecut, Papac Alaska este pregătit să își învingă rivalii și să își recâștige poziția fruntașă în clasament. Pentru a reveni în joc, Mike Papac accepta una dintre cele mai periculoase sarcini din istoria companiei; o sarcină care deja a scos din joc două megautilaje de exploatare forestieră și care este considerată de mulți ca fiind de ne-realizat.

În sud, Shelby Stanga primește o comandă care l-ar putea transforma în milionar, dar când asistenta sau de încredere, Belinda, este accidentată, Shelby aproape că este depășit de situație. Pe cealaltă parte a brațului râului, nou veniții Ron Jones și fratele său geamăn Don Ax-Cut Timber vor să profite de slăbiciunile lui Shelby și să își facă un nume în jocul periculos din mlaștina de exploatare forestieră Cypress.

În Florida, echipa Dreadknots pierd teren în bătălia cu echipa Chapman, care este mai bine echipată și cu mai multă experiență. Câștigătorul luptei va controla exploatarea forestieră din toată jumătatea nordică a Floridei.

Serialul „Oamenii cu topoare” spune povestea celor care își riscă viața pentru a asigura Americii cheresteaua atât de necesară - și în acest nou sezon, șapte echipe se confruntă în cel mai dur sezon din viața lor. Țapinarii sunt pregătiți să riște totul și să facă imposibilul, pentru a câștiga și pentru a-și spune povestea mai departe.

History este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La History Channel, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

History Channel este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK şi a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK s-a lansat în Noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384