Publicat: 19 Ianuarie, 2015 - 15:08
Share

History, canalul factual numărul 1 din România, va lansa cel de-al doilea sezon din serialul „Recuperatorii de camioane”, episoadele acestuia urmând a fi difuzate în fiecare joi, la orele 21:00, începând cu 22 Ianuarie.

 

Noul sezon din „Recuperatorii de camioane” vine cu recompense mai mari, termene mai strânse și concurență mai acerbă. Fiecare echipă se consideră a fi cea mai bună și în aceste noi episoade are ocazia să o dovedească. În acest an, trei echipe se vor strădui să recupereze încărcăturile pierdute iar miza este cu atât mai mare cu cât numai cei care recuperează camionul sunt plătiți.

Emisiunea urmăreşte „vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Chiar dacă drumurile din SUA reflectă economia lor prosperă, în fiecare săptămână sute de camioane, care transportă încărcături valoroase, sunt furate şi apoi abandonate. Aceste încărcături trebuie căutate și recuperate, altfel companiile înregistrând pierderi masive. Pentru fiecare camion găsit se oferă o recompensă, care este suplimentată dacă încărcătura este găsită intactă.

„Recuperatorii de camioane” trebuie să găsească aceste autovehicule pierdute, aceasta fiind sursa lor constantă de venit. O serie de personaje pitoreşti se întrec contra-cronometru pentru a recupera camioanele şi a câştiga banii oferiţi. De la recuperarea mărfii furate, la urmărirea încărcăturilor pierdute, zilele recuperatorilor sunt pline de acțiune și nu sunt niciodată la fel, însă recompensele oferite îi fac de fiecare dată să continue.

Fiecare nou episod va fi o competiție serioasă pentru a vedea ce echipă este cea mai rapidă, mai norocoasă și mai orientată.

Mai multe informații despre serialul „Recuperatorii de camioane” sunt disponibile pe site-ul oficial History.

History Channel este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La History, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

History este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA) şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK s-a lansat în Noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384