Publicat: 30 Iulie, 2015 - 14:22
Share

History, canalul factual numărul 1 din România, aduce ȋn exclusivitate un nou serial ȋn luna August, „Vânătorii de aur: Legenda munţilor Superstition”, ce va fi difuzat ȋn fiecare miercuri, la orele 22:00, începând cu data de 5 August.

 

Poveștile vorbesc despre mina de aur a Olandezului Pierdut, ascunsă undeva în cei 160.000 de acrii din deserul Arizonei, cunoscuți și ca munții „Superstition”, neatinși de nicio așezare umană permanentă. Zeci de oameni au murit aici, mulți în condiții misterioase, și nenumărați au dispărut fără urmă. Cu toate acestea, idea de a avea 20 milioane de dolari a atras mii de vânători de comori și continuă să răpească viețile celor interesați să descifreze indiciile legendei.

Căutarea comorii Olandezului Pierdut este, de regulă, o treabă de un om, însă vânătorul olandez Wayne Tuttle se îndepărtează de tradiție și adună o echipă de experți, pentru a urma calea unui nou indiciu. Astfel, el ar putea să rezolve în sfârșit misterul de 500 de ani al celei mai cunoscute și periculoase comori îngropate. Wayne a fost obsedat de legendele minei Olandezului Pierdut încă de când avea nouă ani și și-a transformat viața într-o misiune de a descoperi adevărul din spatele misterului. Cu toate că este sceptic în legătură cu unele povești ale originii, el se mândrește că respectă indiciile legendare. Alături de el se vor află Frank Augustine, investigator și veteran de război, geologul Eric Magnunson și Eric „Deal” Deleel, cel mai tânăr membru al echipei și nepotul unul Vânător Olandez.

Cu munți blestemați ce se spune că au înnebunit bărbații și cu o mină de aur pentru care merită să ucizi, cel mai mare pericol al vânătorilor ar putea să se afle chiar lângă ei.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook History.

History Channel este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La History, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

History este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. History a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin RCS- DIGI, Romtelecom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV. De curând, DIGI a introdus History în și mai multe locuințe, astfel încât cei care nu recepționează canalul sunt sfătuiţi să rescaneze toată grila sau să faceți o cerere către cea mai apropiată filială. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Acesta include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, are peste 109 milioane de abonați, cu conţinut tradus în 19 limbi și activează în 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu. 

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384