27 septembrie 2022

Şerpi şi alte reptile! Atelierele de vară de science&craft

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Nu contează cât de îndrăzneţ sau curajos eşti, alege să afli mai multe despre unele „Creaturi ascunse” din lumea reptilelor, participând la atelierele de vară de science&craft „Şerpi şi alte reptile”, organizate la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” pe data de 25 august 2022!

Atelierele se desfăşoară în grădina Muzeului şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

Pe parcursul activităţilor, naturaliştii curioşi vor avea posibilitatea de a analiza, folosind lupa sau microscopul, detalii legate de alcătuirea corpului reptilelor – schelet, dinţi, piele.

Te aşteptăm să descoperi adevăruri şi mituri despre aceste animale fascinante şi inteligente de la care avem de învăţat o mulţime de lucruri interesante, dar şi să meştereşti crafturi simpatice combinând diverse tipuri de materiale.

Pentru cei interesaţi să vadă de aproape câteva exemplare de reptile vii, înainte de finalul activităţilor vom face un mic popas şi în expoziţia noastră temporară.

Când se desfăşoară? Pe data de 25 august – între orele 10.30 – 11.45

Taxa de participare:
Taxa de participare este de 50 lei/copil sau 80 lei/doi fraţi, în care sunt incluse vizita la expoziţia temporară „Creaturi ascunse” , precum şi toate materialele necesare realizării obiectelor de lucru manual.
Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari , în limita a 15 locuri/grupă.