16 octombrie 2021

Servicii de plată electronice prin intermediul platformei www.ghişeul.ro

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Servicii de plată electronice prin intermediul platformei www.ghişeul.ro – mai sigure şi mai facile în beneficiul cetăţenilor, solicitanţi ai serviciilor publice regim permise şi înmatriculări.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) vă informează că, începând cu data de 16.09.2021, vor putea fi efectuate plăţi electronice şi pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, tarifului de atribuire al unui număr preferenţial şi păstrarea combinaţiei numărului de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghişeul.ro şi utilizând un card bancar valid.

Foarte important – pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro – dovada plăţii este obligatorie !

Confirmarea plăţii se va transmite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră. Vă rugăm acordaţi atenţie sporită la introducerea adresei de e-mail.

Vă reamintim faptul că, în prezent, prin intermediul site-ului www.ghişeul.ro se pot efectua plăţile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie.

DRPCIV