Publicat: 19 Februarie, 2020 - 09:20
Share

Unde mergem când avem o problemă de sănătate? Mulţi optează pentru camera de gardă, fără a mai trece pe la medicul de familie sau medicul specialist. Acest obicei a dus la supraaglomerarea secţiilor de primire urgenţe şi la nemulţumirea de a nu fi consultat în ordinea sosirii, ştiut fiind faptul că la UPU există un cod de aşteptare, conform procedurii de triaj.

În mod corect un pacient ar trebui să apeleze mai întâi la medicul de familie apoi, pe bază de trimitere, să ajungă la medicul specialist şi, doar în cazul în care starea se agravează, la spital.

Pornind de la ideea că "urgenţa este pentru urgenţe" vă invităm să vă faceţi o programare la Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie", unde veţi descoperi o echipă medicală pregătită, gata să vă răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră referitoare la starea de sănătate.

Totodată, oferim servicii medicale gratuite sau cu plată parţială în funcţie de venituri şi persoanelor care au o situaţie materială dificilă şi domiciliază în Sectorul 6.

Specialităţi în contract cu CASMB:

1. Stomatologie
2. Cardiologie
3. Oftalmologie
4. Medicină internă
5. Ortopedie
6. Gastroenterologie
7. Recuperare medicală
8. Ginecologie
9. ORL
10. Chirurgie generală
11. Psihiatrie
12. Pediatrie
13. Dermatologie
14. Endocrinologie
15. Laborator de analize

Alte specialităţi:
16. Psihologie clinică
17. Medicina muncii
18. Salină (gratuit pentru cetăţenii din Sectorul 6) cu recomandare de la medicul specialist.

Pentru programări puteţi suna la numerele de telefon: 031.9593 / 0726.150.250 sau scrie la adresa de email: contact@nectarie6.ro