5 octombrie 2022

Serviciile de transport în regim de taxi la Aeroportul Internaţional Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Accesul de la şi la Aeroportul Internaţional Sibiu spre orice punct al oraşului Sibiu este facil, durata medie a distanţei dintre acesta şi principalele puncte din oraş se poate efectua într-un interval de timp cuprins între 15 şi maxim 30 minute, în funcţie de trafic, fie cu mijloc de transport în comun, fie cu servicii de transport în regim taxi.

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor care sosesc la aeroportul sibian la orice oră, în zona de sosiri sunt afişate informaţii care cuprind datele de contact şi tarifele practicate de către principalii furnizori de servicii de transport în regim taxi la nivelul oraşului Sibiu, precum şi distanţele şi costurile aproximative spre principalele puncte din oraş, dar şi spre localităţi din judeţele limitrofe.

Activitatea de transport de persoane în regim de taxi la Aeroportul Internaţional Sibiu se desfăşoară conform unui Regulament elaborat în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Regulamentul este disponibil spre consultare pe website-ul www.sibiuairport.ro, în meniul Pasageri, secţiunea Acces – Taxi.

În cazul în care pasagerii întâmpină diverse situaţii necorespunzătoare în ceea ce priveşte accesul la serviciile de transport în regim taxi la Aeroportul Internaţional Sibiu, aceştia sunt încurajaţi să le semnaleze aeroportului în mod direct, fie folosind secţiunea Contact, Formular Contact – Reclamaţie taxi disponibilă pe www.sibiuairport.ro, fie prin scanarea codului QR disponibil în cadrul informaţiilor afişate în zona sosiri a terminalului de pasageri.

AEROPORTUL INTERNAŢIONAL SIBIU R.A.