1 octombrie 2022

Sesiune de Comunicări Ştiinţifice

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole a Universităţii Ovidius din Constanţa

Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole (FSNSA) a Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) organizează joi, 20 mai 2021, în mediul online, cea de-a XXV-a ediţie a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, informează conf. univ. dr. Marius Skolka, decan.

Potrivit sursei citate, evenimentul este coordonat de către conf. univ. dr. Daciana Sava şi şef lucrări dr. Marian Tudor în cadrul a patru secţiuni: Biologie; Ecologie şi Protecţia Mediului; Agricultură-Horticultură; Geografie – Geografia Turismului, ce se vor desfăşura simultan, de la ora 10:00, prin intermediul unor linkuri distincte.

În acest context, prezentările din cadrul secţiunii „Biologie” vor fi susţinute pe platforma https://ovidius.webex.com/meet/ana.maria.mihalcescu, iar lucrările din cadrul secţiunii „Ecologie şi Protecţia Mediului”, vor fi prezentate la link-ul de access: https://meetingsemea5.webex.com/meet/manuelasamargiu.

Totodată, prezentările din cadrul secţiunii „Agricultură-Horticultură”, vor fi susţinute la link-ul: https://meetingsemea23.webex.com/join/pr1638352544, iar începând cu ora 12:50, studenţii îşi vor prezenta lucrările în cadrul link-ului https://ovidius.webex.com/meet/liliana.miron.

De asemenea, participarea în cadrul secţiunii „Geografie-Geografia Turismului”, se va realiza prin intermediul link-ului: https://ovidius.webex.com/meet/irina.florea.saghin.

„Manifestarea, de tradiţie în cadrul FSNSA şi a UOC, marchează pentru majoritatea participanţilor ultima etapă de pregătire înaintea susţinerii lucrării de licenţă, disertaţiei de master sau tezei de doctorat”, a precizat Marian Tudor.