26 mai 2022

Sesiunea de comunicări metodico-ştiinţifice „COLOCVII DIDACTICE”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În spiritul bunei colaborări cu toţi partenerii educaţionali, Casa Corpului Didactic Constanţa organizează cea de-a XXIX-a ediţie a „Colocviilor Didactice” cu scopul de a împărtăşi din experienţe şi exemple de bune practici, din reuşitele profesionale ale colegilor noştri din unităţile şcolare.

Tema de anul acesta, click-Educaţia, este un prilej de a identifica oportunităţile pe care educaţia online le oferă, în pofida, poate, a unor limite şi dificultăţi întâmpinate. Descoperirea şi utilizarea adecvată a unui instrument digital, feedback pozitiv din partea elevilor, aplicaţii gândite şi adaptate pentru mediul online, un material sau un joc create în acest scop reprezintă plus-valoare în activitatea de la clasă şi merită promovate în comunitatea „Colocviilor”. Cele mai bune exemple de bune practici implementate în clasa virtuală şi care vor respecta criteriile de redactare, vor fi selectate pentru ediţia online a revistei „DYNAMIS”, ISSN 2360-5332 / ISSN-L 2360-5332.

Echipa C.C.D. Constanţa invită pe toţi cei interesaţi să citească ARGUMENTUL propus pentru tema generică click-Educaţia, pe care o abordăm anul acesta, regăsit pe site-ul instituţiei, la secţiunea „Anunţuri”. „Colocviile” sunt un prilej de reflecţie asupra experienţelor acumulate în ultimul an pentru a găsi ideea, rezultatele sau propunerile ce merită a fi împărtăşite celorlalţi colegi, în una dintre cele trei secţiuni: PERSONAL DE CONDUCERE, PERSONAL DE PREDARE, PERSONAL DIDACTIC AUXILIAR.

Materialele se vor trimite pe adresa: ccd.cta@gmail.com, până la data de 5 iunie 2021.