Publicat: 2 Septembrie, 2016 - 14:35

În luna septembrie începe o nouă sesiune de admitere la facultățile Universității din București.
Înscrierile la concursul de admitere 2016 pentru studiile de licență și masterat la facultățile Universității din București încep pe 3 septembrie 2016. 
Data limită pentru înscrierea la facultățile Universității din București este duminică, 11 septembrie 2016.
Examenele de admitere se organizează în perioada 14 – 19 septembrie 2016, iar data limită de afișare a rezultatelor este 23 septembrie 2016.
Calendarul admiterii, la studii universitare de licență și de masterat, pentru sesiunea septembrie 2016, poate fi accesat aici.  
Actele necesare pentru dosarul de admitere pot fi accesate aici.
Admiterea la studii universitare de licență
Numărul total de locuri pentru sesiunea din septembrie 2016 alocat programelor de studii de licenţă la nivelul Universităţii din Bucureşti este de 348 de locuri la buget şi aproximativ 1500 de locuri la taxă.
Taxele de înscriere la concursul de admitere pentru studii de licență pentru fiecare facultate din cadrul Universității din București pot fi accesate aici.
Informații complete despre admiterea la studii universitare de licență din cadrul Universității din București pot fi consultate aici.
Admiterea la studii universitare de masterat
Pentru sesiunea de toamnă a admiterii 2016 la studii universitare de masterat, Universitatea din București pune la dispoziția candidaților un număr aproximativ de 1100 de locuri la buget și 1000 de locuri la taxă.
Taxele de înscriere la concursul de admitere pentru studii de masterat pentru fiecare facultate din cadrul Universității din București pot fi accesate aici.
Informații complete despre admiterea la studii universitare de masterat din cadrul Universității din București pot fi consultate aici.
Admiterea la studii universitare de doctorat 
Înscrierile la concursul de admitere 2016 pentru studii universitare de doctorat se desfășoară în perioada 1 – 9 septembrie 2016, iar susținerea examenelor de admitere are loc în perioada 12 – 18 septembrie 2016. Data limită de afișare a rezultatelor este 23 septembrie 2016.
Informații complete despre admiterea la studii universitare de doctorat pot fi consultate aici. 
Alte informații suplimetare despre sesiunea de admitere din luna septembrie la Universitatea din București, pot fi consultate pe site-ul de admitere, www.admitere.unibuc.ro.
Datele de contact ale facultăților Universității din București pot fi accesate aici.