Publicat: 22 Octombrie, 2014 - 16:10
Share

Serialul „Pe urmele antichităților” sărbătorește Halloweenul la History Channel, prin lansarea celui de-al şaselea sezon, pe 31 octombrie, spectatorii urmând a vedea cum căutătorii de antichități descoperă o serie de relicve înfricoșătoare și încearcă să îl găsească pe „Omul-Cârtiță” în Pennsylvania, în fiecare vineri, de la ora 22:00.

 

Într-un episod special de o oră, Mike Wolfe și Frank Fritz, cei doi pricepuți anticari ce bat drumurile în căutarea “aurului” american, intră în subteranele din Pennsylvania pentru a-l găsi pe „Omul-Cârtiță”. Mai târziu, aceștia caută relicve abandonate într-un parc de distracții din Oklahoma.

Atmosfera devine înfricoșătoare când Mike și Frank fac turul unei foste închisori. Considerat bântuit, acest uriaș penitenciar este unul dintre cele mai întunecate și înfiorătoare locuri în care băieţii au căutat vreodată antichități.

Nimic nu îi poate opri pe cei doi detectivi ai antichităților, experți anticari şi, în acelaşi timp, istorici, care sunt pregătiți să facă orice pentru a descoperi comori ascunse.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

History este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La History, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

History Channel este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. 

Localizare: 

Geolocation is 44.4325, 26.103889