Publicat: 9 Februarie, 2015 - 13:41
Share

Pe 4 şi 5 Iulie, la Arenele Romane, din Bucuresti, BestMusic organizează a doua editie a festivalului Shine, care îi are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger, alături de Coma, Grimus, Şuie Paparude, Roadkill Soda, Toulouse Lautrec şi alte trupe care urmează a fi anunţate în curând.

 

Cele 600 de abonamente earlybird (300 Acces General respectiv 300 Golden Circle) s-au epuizat, astfel încât organizatorii au hotărât să le suplimenteze cu câte 100 de bucăţi pentru fiecare categorie. Abonamnetele de două zile earlybird au preţuri speciale de 34, respectiv 49 de lei.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternatve-indie/stoner rock originară din Belgia, activă încă din 1998, trupă ce a cunoscut recunoaştere mondială odată cu interepretarea acustică a piesei “I Follow Rivers”, de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube.

Cu patru albume de studio la activ, cel mai recent, “By Absence Of The Sun”, lansat chiar în 2014, Triggerfinger au susţinut sute de show-uri pe marile scene internaţionale, cântând chiar şi alături de Rolling Stones în Hyde Park, la Londra. Triggerfinger a câştigat, printre altele, şi Belgian Music Industry Award, în 2013, pentru hit of the year, best group, best alternative music şi best live-act.

SHINE 2015 va avea loc în perioada 4-5 iulie, la Arenele Romane, din Bucureşti, Open Air, şi îşi propune să ofere un line-up cu şase artişti pe zi, alături de un headliner internaţional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie, la electro şi hip hop. După ce prima ediţie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera şi Coma, Shine trece la următorul nivel, oferind un eveniment de două zile în, probabil, cea mai bună locaţie de concerte open air, Arenele Romane.

Abonamentele earlybrid pentru Shine sunt disponibile online, pe iabilet.ro şi pe myticket.ro, respectiv eventim.ro

După epuizarea acestora, abonamentele de două zile vor costa:

- 39 de lei - Acces General - şi 54 de lei - Golden Circle - până pe 1 Martie
- 44 de lei - Acces General - şi 59 de lei - Golden Circle - până pe 4 Iulie
- 50 de lei - Acces General - şi 70 de lei - Golden Circle - în ziua concertului şi la intrare, în limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vânzare pentru Bucureşti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Magazinele Diverta
- reteaua Eventim din toată ţara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)

Facebook event: facebook.com/events/208220042697604

Încă şase trupe, dintre care un headliner internaţional, vor fi anunţate cât de curând pe afiş.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

        

Localizare: 

Geolocation is 44.4129151, 26.0932481