Publicat: 16 Iunie, 2020 - 12:04
Share

NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est anunță reluarea în siguranță a experienței de shopping în cele 19 centre comerciale din România și a dat startul la #shoppingînsiguranță începând cu 15 iunie 2020.
Măsurile de siguranță pentru toți clienții rămân prioritatea principală, astfel NEPI Rockcastle a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, ce are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrelor comerciale. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie din centrele comerciale, aerisirea periodică, în mod natural a mall-ului, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație (cafenele, lifturi, scări rulante, grupuri sanitare, culoare magazine etc). 
Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, s-a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. 
Designul centrelor comerciale NEPI Rockcastle se bazează pe spații generoase și deschise, care permit natural distanțarea socială de cel puțin 2 metri între clienți și asigură cel puțin 4 metri pătrați pentru fiecare persoană din mall. 
Shopping în siguranță 
Cu mesaje de amplificare a siguranței și distanțării fizice, cele mai importante mall-uri din portofoliul NEPI Rockcastle din București se redeschid cu diverse concepte în linie cu această perioadă: Mega Mall lanseaza campania „Cu dor din Mega Mall” și Promenada Mall „Ne vedem în siguranță”, cu mesaje și reguli de conștientizare a siguranței și distanțării fizice. Cele două centre comerciale și-au întâmpinat clienții cu două campanii menite să le reamintească faptul că shopping-ul este o experiență ce trebuie savurată cu responsabilitate în această perioadă. Vizitatorii au descoperit aceleași spații generoase și magazine pregătite să îi primească în condiții de siguranță.
Mai mult, cu ocazia redeschiderii, Promenada Mall dezvăluie surpriza mult așteptată pentru clienții pasionați de fashion, adăugând în portofoliul său brandul italian COCCINELLE, în exclusivitate în România. Cu o varietate largă de creații elegante și moderne, COCCINELLE vine în întâmpinarea fiecărei femei care dorește să adauge un touch sofisticat stilului său. Situat la parter, magazinul așteaptă să descoperiți, în fiecare creație, semnătura calității și inovației italiene.

Solidaritate și responsabilitate
Dorința clienților de a reveni în centrele comerciale nu ar putea fi susținută fără sprijinul acestora, de aceea NEPI Rockcastle le mulțumește vizitatorilor care au înțeles că doar prin solidaritate și responsabilitate poate fi depășită această perioadă și, drept urmare, au respectat toate măsurile de precauție implementate. Traficul în malluri este atent monitorizat în permanență, pentru a fi evitate aglomerările, iar angajații sunt pregătiți să le ofere vizitatorilor tot sprijinul de care au nevoie pentru a se acomoda cu noua experiență de shopping. 
Majoritatea măsurilor de igienă au fost implementate încă de pe durata stării de urgență, când au fost deschise câteva dintre magazinele de primă necesitate (hipermarketuri, farmacii, hrană pentru animale). 
NEPI Rockcastle  le mulțumește tuturor vizitatorilor care dau dovadă de responsabilitate și grijă față de celelalte persoane respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială. 

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est. 
Grupul deține un portofoliu de proprietăți excepționale, având o poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre București, Iris Titan Shopping Center București, Shopping City Timișoara, City Park Mall din Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Deva, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzău.