Publicat: 9 August, 2018 - 20:10

Trei muncitori au fost prinşi, joi, sub un mal de pământ la un ştrand în construcţie în localitatea sibiană Scoreiu. La faţa locului au fost trimise de urgenţă mai multe echipaje, inclusiv un echipaj de descarcerare.

Isu Sibiu a fost solicitat să intervină în localitatea Scoreiu, pentru salvarea victimelor surprinse de malul surpat al unui ştrand aflat în construcţie.

„Una dintre victime a fost scoasă, este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale de urgenţă de la echipajul SMURD cu medic, o altă victima prezintă traumatisme la membrele inferioare şi nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar a treia victimă a fost prinsă de malul surpat. Se intervine pentru scoaterea victimei de sub pământ cu două buldoexcavatoare şi mijloace de intervenţie specifice din cadrul containerului multirisc al ISU Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

De asemenea, la faţa locului se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ şi alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig.

Tag-uri Geo: