Publicat: 25 Septembrie, 2019 - 18:33
Share

Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a abandonat, miercuri, meciul contra Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, din optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

Românca s-a accidentat la spate în ghemul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. A început ghemul al zecelea, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30, după 46 de minute de joc.

Simona s-a retras şi de pe tabloul de dublu al turneului de la Wuhan, probă în care făcea pereche cu Raluca Olaru. Româncele ar fi urmat să evolueze în optimi cu perechea Yingying Duan/Veronica Kudermetova (China/Rusia).

"Nu este niciodată plăcut să mă retrag dintr-un meci. Din păcate, durerea de la spate a fost mult prea puternica si nu am putut continua. Mă voi îndrepta spre Beijing mâine, voi primi tratament şi voi rămâne optimistă că mă voi putea recupera repede. Mulţumesc Wuhan Open Tennis pentru ospitalitate şi ne vedem anul viitor", a fost mesajul postat de românca, pe contul său de Twitter.

"Bineîneţeles, nu voiam să câştig meciul aşa. Accidentările sunt lucrurile cele mai rele care i se pot întâmpla unui sportiv. Îi doresc Simonei recuperare grabnică", a declarat adversara lui Halep, Elena Ribakina.

Simona ar fi urmat să participe la turneul de la Beijing de categorie Premier Mandatory, care începe duminică, apoi la Turneul Campioanelor, 28 octombrie - 3 noiembrie. În plus, sportiva este înscrisa şi la Kremlin Cup, competiţie de categorie Premier, ce se va desfăşura la Moscova, între 14 şi 20 octombrie.

În acest an, Halep a câştigat turneul de la Wimbledon şi a jucat finale la Doha şi la Madrid.

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: