Publicat: 23 Iunie, 2014 - 20:56
Share
Simona Halep a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a primit, luni, de la primarul Radu Mazăre, titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. 

Distincția a fost ridicată de fratele sportivei. Halep se află în prezent la Londra, unde va participa la turneul de la Wimbledon 

“Uite aici este diploma de onoare pentru rezultatele excepționale obținute în tenis, felicitări, uite și cheia orașului. Fac acest lucru cu plăcere, eu sunt un tip care fac sport și iubesc sportul. Nu mi-am propus în viață, nici nu știu dacă aș fi reușit să fac o carieră din a face sport, dar încurajez și sunt bucuros pentru orice persoană care face sport, cu atât mai mult când obține asemenea rezultate și ne ducem numele în toate țările lumii. Sigur sunt unii care o să spună că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetățean de onoare și eu atunci am spus că trebuie să mai crească, văd că a stimulat-o, a urcat în ierarhie repede de tot. Felicitări”, a spus Radu Mazăre. 

De asemenea, pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța Simona Halep a primit și un teren de 480 de metri pătrați în zona Spitalului Militar.