Publicat: 21 Mai, 2019 - 09:30

La solicitarea Autorităţii Electorale Permanente (AEP), unităţile administrativ-teritoriale, subdiviziunile administrativ-teritoriale au transmis lista secţiilor de votare care îndeplinesc condiţia de accesabilitate, conform Hotărârii nr. 44/2016 a AEP privind setul de condiţii minimale pe care trebuie să le îndeplinească locaţiile în care funcţionează secţiile de votare, precum şi dotarea minimală a acestora.

În urma centralizării notelor de constatare înaintate de unităţile administrativ-teritoriale, se constată că, din totalul de 18.730 de secţii de votare organizate în ţară, un număr de 537 de secţii de votare sunt organizate la etaj, 13 secţii de votare la demisol şi 3 secţii de votare la subsol.

Situaţia secţiilor de votare în funcţie de îndeplinirea condiţiilor de accesibilitate este publicată pe site-ul www.roaep.ro şi poate fi consultată accesând următorul link:

http://www.roaep.ro/management-electoral/management-electoral/evaluare-m...

AEP precizează că situaţia descrisă mai sus este întocmită exclusiv pe baza raportărilor efectuate de primării şi că orice inadvertenţă sau situaţie neraportată poate fi sesizată instituţiei noastre la adresa de e-mail registratura@roaep.ro