24 octombrie 2021

Situația traficului rutier

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condiţiile unui carosabil uscat pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN1 Bucureşti-Braşov şi DN7 Piteşti-Sibiu, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 23, comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pe sensul către Capitală, s-a format coloană în mişcare de autovehicule, pe aproximativ 2 kilometri, întrucât, pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua până la data de 11.06.2021, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţie la pasarela de acces.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (loc.Mogoşoaia) şi DN 4 (loc. Popeşti Leordeni), dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Mogoşoaia, Chitila, Domneşti şi Berceni.

Până la data de 6 iunie a.c., se efectuează lucrări de reparaţii la trecerea la nivel de pe Magistrala 800, de la intersecţia cu DN 21, în localitatea Drajna Nouă, judeţul Călăraşi. Din această cauză, circulaţia rutieră pe DN 21 Călăraşi – Slobozia, la kilometrul 105 + 540 de metri, este restricţionată astfel:

în intervalul orar 07.00 – 20.00 se va circula pe o singură bandă, alternativ, dirijat de piloţi de trafic, iar în intervalul orar 20.00 – 07.00, traficul va fi dirijat prin semafoare;

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.