30 iunie 2022

Situația traficului rutier

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov, DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, dar şi pe DN 4 (localitatea Popeşti Leordeni). De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Chitila, Mogoşoaia, Domneşti şi Berceni.

Ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, rămâne restricţionat DN11 Bacău-Oneşti, km. 168+232 metri, în afara comunei Măgura, judeţul Bacău, pe o suprafaţă de aprox. 100 metri, unde s-a surpat terasamentul şi a apărut o diferenţă de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.