5 octombrie 2022

Situația traficului rutier

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pe DN 1F Zalău-Carei, la kilometrul 119, în zona localităţii Bobota, judeţul Sălaj, după ce a avut loc un accident rutier între un autoturism şi o cisternă încărcată cu bitum. În urma impactului, o persoană din autoturism a suferit leziuni, este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute.

Din cauza unui podeţ rupt de aluviuni, circulaţia este oprită pe DN 17C, între localităţile Săcel şi Moisei, judeţul Maramureş. Până la remedierea situaţiei, traficul se desfăşoară deviat pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vişeul de Jos – DN 18 – Moisei.

Este semnalată ceaţă pe întreaga autostradă A2 Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, traficul fiind moderat.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe DN 1 Bucureşti – Braşov, DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.