Publicat: 5 Martie, 2014 - 22:21
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în judeţul Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. În general, vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, dar sunt şi zone unde scade sub 50 de metri, motiv pentru carele recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să se angajeze în depăşiri cu multă prudenţă.
Pe DN7, pe Valea Oltului, între localităţile vâlcene Robești şi Balota, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 224+518 - 224+538, circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat carosabilul pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu pe o lățime de aproximativ un metru.
În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea - Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza surpării unui podeţ.
Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, în porturile Constanţa Nord, Midia şi Constanţa Sud-Agigea sunt suspendate manevrele din cauza ceţii dense.